مگس پنیر
مگس پنیر چیست
مگس پنیر چیست مگس پنیر با نام علمی Piophila casei جزء آفات انباری بوده و می تواند آسیب های زیادی هم از جهت اقتصادی و هم از جهت به خطر انداختن سلامتی به افراد مصرف کننده پنیرهای آلوده وارد کند.
رده بندی
این جانور جزء شاخه بند پایان، رده حشرات، راسته دوبالان (Diptera) و خانواده Piophilidae می باشد.
تغذیه
این حشرات معمولاً از پنیرهای رسیده و کپک زده و گوشت هایی با مزه شور یا بوی تلخ مانند گوشت ژامبون، بیکن و گوشت گاو تغذیه می کند.
اندازه و شکل
مگس های بالغ نر تقریبا به اندازه نصف مگس های خانگی و از نوک سر تا نوک بالها 4/4 تا 5/4 میلی متر هستند، در حالی که ماده ها کمی بزرگتر هستند و اندازه آنها معمولاً 5/5 – 5/2 میلی متر است. رنگ هر دو جنس نر و ماده مشکی برنزه می باشد.طول تخم حشره بین 0.63-0.74 میلی متر وعرض آن عرض 0.18-0.2 میلی متر است.
لاروهای کامل 13 قطعه ای هستند، به طور معمول 9-10 میلی متر طول و تقریباً 1 میلی متر عرض دارند و برای چشم غیرمستقیم سفید یا مایل به زرد مایل و استوانه ای شکل هستند.
چرخه زندگی
یک ماده معمولا بین 140-500 تخم می گذارد. این حشره دارای چهار مرحله تخم، لارو، شفیره و بالغ می باشد.چرخه زندگی در شرایط دمایی مناسب 12 روز می باشد.
اهمیت اقتصادی و بهداشتی مگس پنیر
مگس پنیر با تغذیه از محصولاتی چون پنیر و تخمریزی برروی آنها باعث تخریب و پایین آمدن کیفیت محصول و عدم فروش می گردد. بلعیدن ناخواسته لارو شیر پنیر توسط انسان باعث می شود تا لارو ها از سیستم گوارشی انسان عبور کنند، که اغلب منجر به ضایعات جدی روده می شود که منجر به اسهال، درد، حالت تهوع و سایر علائم معده می شود.
کنترل و سم پاشی مگس پنیر
ما اینجا به عنوان یک مرکز تخصصی در مرحله اول با مشاور تلفنی رایگان به مشتریان عزیز سعی در کنترل و نابودی این حشره خواهیم کرد در صورت آلودگی زیاد و جوابده نبودن در کم ترین زمان ممکن نیروهای متخصص ما در محل مورد نظر حضور می یابند تا سم پاشی اصولی و کم خطر صورت گیرد. سمپاشی غیر اصولی نه تنها مشکل را برطرف نمی کنه بلکه عواقب غیر قابل جبرانی بر روی سلامت انسان و همچنین مقاوم شدن حشره در برابر سموم می شود
سم گیاهی برای مگس پنیر و بی خطر برای انسان
شرکت ورسا صنعت سبز برای مشتریانی که تمایل به سمپاشی کاملا ارگانیک دارد از عصاره های گیاهی برای سم پاشی استفاده می نماید.
با سلام، مطلب جالبی بود ، طی براوردی هایی که صورت گرفته هر فرد در طول سال متوسط ۴۵۳ تا ۹۰۷گرم طیف وسیعی از حشرات رو به طور ناخواسته مصرف میکنه!