رفتار ها و عادات مورچه
مورچه ها توانایی قابل توجهی برای سازگاری با شرایط محیطی به جز قطب شمال و چند جزیره دارند. سازماندهی اجتماعی و سازگاری، مهمترین عوامل موثر در موفقیت جهانی و تاثیر در بسیاری از اکوسیستم ها بوده است. مورچه ها در بسیاری از مناطق می توانند دوام بیاورند. این مناطق می تواند بیابان های خشک، مرطوب و یا حتی مناطقی که به طور دوره ای سیل زده می شوند باشد!
تغذیه مورچه
مورچه ها به خاطر باکتری های تجزیه کننده سلولز در سیستم گوارشی خود از هر ماده به خصوص مواد با منشاء چوب، مواد قندی و لاشه جانوران تغذیه می کنند.
چرخه زندگی مورچه
گزش مورچه
گزش مورچه های دروگر و مورچه های آتشین، باعث ایجاد علائم ناخوشایند و دردناکی در پوست شده و گاهی واکنش های شدید آلرژیک را به دنبال می آورد.
مورچه های بالدار
بالدار شدن مرحله ای از زندگی مورچه ها است که اغلب آن ها قبل از رسیدن به آن مرحله می میرند.
کاربرد مورچه ها در علم بیونیک و الگوریتم کلنی مورچگان
الگوبرداری از رفتارها و عادات بسیاری از موجودات در طبیعت، پایهی بسیاری از روشهای تحقیقی بشر بوده است. شاید یکی از عجیبترین و جالبترین این رفتارها، رفتار اجتماع مورچهها به صورت یک مجموعهی هماهنگ در زندگی گروهی آنها است. مجموعهی مورچهها به صورت هماهنگ، رفتارهایی را از خود نشان میدهند که در حکم یک الگوریتم برای برطرف کردن بسیاری از نیازهای طبیعی آنها به کار میرود. از جملهی این رفتارهای شگفتانگیز، توانایی یک مورچه برای یافتن کوتاهترین مسیر عبوری میباشد که با همکاری سایر اعضای اجتماعی مورچهها صورت میگیرد. در اوایل دههی نود، اولین تلاشها برای بهرهبرداری از این رفتار مورچهها در ذهن برخی محققان شکل گرفت. از آن زمان، ایدههای گوناگون برای کاربردی کردن این رفتارها صورت پذیرفته است. بهینهیابی توسط کلنی مورچهها یکی از این نتایج و موفقترین روش حال حاضر بر پایهی رفتار مورچهها محسوب میشود. این الگوریتمها در اشکال مختلف و نامهای گوناگون تحت عنوان کلی ACO در حال گسترش است. نگارنده کتاب حاضر را در این راستا و طی چهار فصل با این عناوین نگاشته است: از مورچههای واقعی تا مورچههای مصنوعی، روش ابتکاری بهینهیابی با کلونی مورچهها، الگوریتمهای ACO برای مسالهی فروشنده و دورهگرد، و تئوری بهینهیابی با کلنی مورچهها.
کنترل و سم پاشی حشره
ما اینجا به عنوان یک مرکز تخصصی در وعده اول با مشاور تلفنی رایگان به مشتریان عزیز سعی در کنترل و نابودی این حشره خواهیم کرد در صورت آلودگی زیاد و جوابده نبودن در کم ترین زمان ممکن نیروهای متخصص ما در محل مورد نظر حضور می یابند تا سم پاشی اصولی و کم خطر صورت گیرد. سمپاشی غیر اصولی نه تنها مشکل را برطرف نمی کنه بلکه عواقب غیر قابل جبرانی بر روی سلامت انسان و همچنین مقاوم شدن حشره در برابر سموم می شود.
سم گیاهی برای مورچه و بی خطر برای انسان
شرکت ورسا صنعت سبز برای مشتریانی که تمایل به سمپاشی کاملا ارگانیک دارد از عصاره های گیاهی برای سم پاشی استفاده می نماید.
دیدگاههای بازدیدکنندگان
سلام مرسی از اطلاعاتی در اختیار ما میزارین
223 روز پیش ارسال پاسخاگه برای سمپاشی مورچه بخوایم از سموم گیاهی استفاده کنیم باید سمپاشی تکرار بشه ؟ و هزینه سمپاشی مورچه با سموم گیاهی چه قدره؟
با سلام
222 روز پیش ارسال پاسخسمپاشی با سموم ارگانیک برای مورچه های بزرگ سیاه تاثیر داره؟
درود بله از سموم گیاهی نیز برای سمپاشی علیه مورچه های سیاه و یا مورچه های بزرگ هم میتونید استفاده کنید. یکی از بهترین دورکنندهای مورچه که همیشه پیدا میشه پوست خیار هستش که خودبخود روش دوستدار محیط زیست هم هست. بازهم در مورد سمپاشی مورچه سوالی بود درخدمتیم.
222 روز پیش ارسال پاسخخیلی از تمدنهای انسانی از مورچهها در مراسم مذهبی، تغذیه و موارد پزشکی سود میجویند. برخی از گونههای مورچه بخاطر نقشی که در کنترل زیستی آفتها ایفا میکنند بسیار ارزشمند هستند، هرچند توانایی مورچه ها برای استفاده از منابع باعث تعارض مورچه ها با انسانها شدهاست. مورچه ها میتوانند به محصولات کشاورزی صدمه زده و وارد خانهها شوند.
222 روز پیش ارسال پاسخممنون از راهنماییتون
222 روز پیش ارسال پاسخاونوقت سمپاشی با سموم ارگانیک برای مورچه چند بار تکرا ر بشه؟ یا همون یکبار سمپاشی کافیه؟
سلام. نه در مورد مورچه ها یکبار سمپاشی کفایت نمی کنه شما حداقل باید ۳ مرحله به فاصله ۲ روز یکبار سمپاشی بفرمایید.
222 روز پیش ارسال پاسخممنون جسارتا خواستم بدونم شما ضمانت میدین که دیگه مورچه برنگرده؟
222 روز پیش ارسال پاسخسلام خیر. مبارزه با آفات در هیج جای دنیا ضمانت نداره. مگه میشه موجود زنده را ضمانت کرد نیاد. در مبارزه با آفات استفاده از سم مناسب و دقیق سمپاشی کردن مهمه.
222 روز پیش ارسال پاسخسلام من برای سمپاشی مورچه های آشپزخونه سم کامن خریدم خواستم بدونم این سم خوبه؟
222 روز پیش ارسال پاسخسلام. بله تاثیر داره ولی سم اختصاصی مورچه نیست و فوق العاده سم خطرناکیه خیلی مراقب باشد و موارد ایمنی سمپاشی را رعایت کنید.
222 روز پیش ارسال پاسخبله درسته ممنون 👍
222 روز پیش ارسال پاسختوی بهار ما هر سال مورچه بالدار داریم داخل خونه، در طول سال ولی یه دونه هم نمیبینم، بنظرتون دلیلش چیه؟
222 روز پیش ارسال پاسخسلام زمان طغیان جمعیت و تشکیل کلنی های جدید در مورچه ها فصل بهار یا همان خرداد ماه است.
221 روز پیش ارسال پاسخسلام وقتتون بخیر
221 روز پیش ارسال پاسخمن از فروشگاه سم کنترل ۲ خریدم برای مورچه هایی که داخل اتاق بچم هست استفاده کنم مورچه زیاد هستن از این مورچه های سیاه بزرگ ، خواستم بدونم با توجه به اینکه این پودر شیمیایی هست برای بچه ضرر نداره ؟
سلام بله سموم پودری از لحاظ تنفسی و تماس پوستی ضرر دارند. حتما مواقعی استفاده بفرمایید که بچه در مجاورت سم نباشه و تا ۳ روز بعداز پودرپاشی کسی داخل محل نره بعدش جاروبرقیزکشیده نظافت بفرمایید بعد بچه را ببرید داخل.
221 روز پیش ارسال پاسخسپاس از مشاوره و راهنماییتون
221 روز پیش ارسال پاسخسلام ... برای مبارزه با مورچه ژل گذاری انجام میدین ؟ مثل مبارزه سوسری ها
217 روز پیش ارسال پاسخدرود بله برای مبارزه با مورچه هم با توجه به شرایط از روش ژل گذاری مورچه هم استفاده می کنیم.
217 روز پیش ارسال پاسخهر رایحه قوی که بتواند بوی فرومون های ناشی از مورچه ها را خنثی کند، موجب دور شدن و فراری دادن مورچه ها می شود. برای این کار می توانید از سرکه و اسانس های مختلفی نظیر اسانس نعناع، میخک، اکالیپتوس و اسطوخودوس استفاده کنید.
217 روز پیش ارسال پاسخدقیقا بسیارعالی. بله مطلبتون در مورد دور کردن و دفع کردن مورچه ها کاملا درسته. سپاس.
217 روز پیش ارسال پاسخممنون از راهنماییتون در زمینه ژل گذاری علیه مورچه ها🙏🙏
217 روز پیش ارسال پاسخمورچه ها ناقل بیماری هستن؟ ما دلمون نمیاد مورچه ها بکشیم
217 روز پیش ارسال پاسخسلام بعضی از مورچه ها ناقل انگل و نیز گزش بعضی گونه های مورچه ها زهری و بسیار خطرناک هست، مثل مورچه آتشین.
216 روز پیش ارسال پاسخسلام آقای دکتر من پرستار هستم تو بیمارستان بخش اورژانس خیلی مورچه داریم اگه بخواین برای مورچه ها سمپاشی کنید سلامتی بیماران به خطر نمیوفته؟
212 روز پیش ارسال پاسخسلام. خیر. شما برای بخش های بیمارستان از سموم گیاهی استفاده کنید، مورچه ها را کامل از بین میبره.
212 روز پیش ارسال پاسخبه منظور کاهش مکان های احتمالی ورود مورچه ها به خانه ،سوراخ ها، ترک ها و شکاف هایی که در دیوارها، قرنیزها، پنجره ها و درب ها وجود دارند، رفع کرده و تعمیر نمایید. حتما توری های پشه گیر که روی درب و پنجره ها نصب می شوند را چک کنید که کاملا درست سر جای خود و به صورت محکم چسبیده شده باشند. سعی کنید حتی روی انواع دریچه ها را با نوعی توری که سوراخ های بسیار ریزی دارد، بپوشانید.
197 روز پیش ارسال پاسخ