سم پاشی (سمپاشی) علیه پشه های حقیقی (Mosquito) خانواده کولیسیده (Culicidae) به روش ذیل می باشد: ساده ترین و سریعترین راه در مبارزه با پشه ها روش شیمیایی یا همان سمپاشی می باشد. روش سمپاشی علیه پشه ها با توجه به چرخه زندگی و رفتارشناسی آنها بصورت ذیل می باشد:
- ابتدا با استفاده از سموم بهداشتی مخصوص سوسک درشت طبق دستورالعمل نوشته شده برروی بروشور مصرف سم، میزان مشخصی از سم توصیه را با آب سرد رقیق نموده و سپس داخل سمپاش (سم پاش) بریزید.
- سر نازل سمپاش (سم پاش) را بر روی حالت پخش (زاویه پاشش 45 تا 90 درجه) قراردهید.
- کلیه دیوارهای موجود در محل مورد نظر سمپاشی (سم پاشی) را بصورت نوارهای عمودی با عرض ۳۰ الی ۴۰ سانتی متر بدین تریب که ابتدا سر لانس سمپاش را به دیوار با آرنج کاملا به دیوار چسبانده و سپس آرنج خود را تا زاویه ۹۰ درجه جمع نمایید و سپس از بالا به پایین با همپوشانی ۵ الی ۱۰ سانتیمتر سمپاشی (سم پاشی) نمایید. در صورتیکه دیوارها امکان سمپاشی نداشته باشند؛ پشت کمدها، پشت بوفه، پشت مبل ها، پشت پرده ها (خصوصا پرده های والان)، دور تا دور پنجره ها و سایر قسمت هایی می تواند محل استراحت پشه های ماده در هنگام روز در منزل باشد را سمپاشی نمایید.
- پس از اتمام سمپاشی (سم پاشی) دیواره ها (یا محل های استراحت پشه های ماده) به منظور نابودی لارو های پشه (مراحل نابالغ پشه ها) 200 الی 300 سی سی از محلول سمی داخل پمپ سمپاش (سم پاش) را داخل هر یک از خروجی های فاضلاب (آبروها) موجود و یا در مکان نزدیک به منزل که در آنجا آب بصورت مانداب باقی می ماند (مانند چاله آب راکد و ...) بریزید (این کار را برای اثر بخشی بهتر در روند مبارزه و کنترل پشه ها می تواند با یک لاروکش اختصاصی انجام دهید زیرا به توصیه WHO مبارزه با لارو پشه ها یکی از بزرگترین اقدامات در کنترل جمعیت پشه ها می باشد).
- با توجه به اینکه پشه ها پس از گذراندن مراحل لارو و شفیره در آب های راکد و کناره های آن، پشه های نر و ماده خارج شده از شفیره ها برای جفگیری به فضاهای سبز می روند؛ پس در صورت امکان برای کنترل بهتر جمعیت پشه ها با سموم مناسب برای گیاهان، فضاهای سبز اطراف منزل را نیز سمپاشی نمایید.
- برای کسب موفقیت بیشتر و بالا بردن ضریب اطمینان موثر بودن سمپاشی صورت گرفته، حتما کلیه موارد ذکر شده را 14 روز بعد نیز مجددا تکرار نمایید.
دیدگاههای بازدیدکنندگان
ما تو باغمون خیلی پشه داشتیم با سمپاشی که علیه پشه های باغمون انجام دادین پشه ها کنترل شدن و با سمپاشی عالی پشه هامون کامل
230 روز پیش ارسال پاسخاز بین رفتن
ممنون از تیم حرفه ای و متخصص شرکت ورسا صنعت سبز ... به کمک شما و سمپاشی که برای پشه ها انجام دادین پشه های خونمون کم شدن
228 روز پیش ارسال پاسخما که راضی بودیم از سمپاشی که انجام دادین
ما در حیاط منزلمون خیلی درخت داریم و تابستان پشه ها خیلی اذیت میکردند که با کمک از شرکت ورسا صنعت سبز وسمپاشی پشه ها مشکلمون حل شد
221 روز پیش ارسال پاسخدرود. سلامت باشید. ممنون از لطف و اعتمادتون.
220 روز پیش ارسال پاسخپشه ها یک زوج بال فعال دارند و آن هم بالهای قدامی است، بالهای خلفی پشه هت تحلیل رفته و تبدیل به یک زوج (هالتر) کوچک دمبل مانند شده است.
170 روز پیش ارسال پاسخبا سپاس از آقای دکتر درخش احمدی و تیم علمی قوی شرکت ورسا صنعت سبز. پشهها تخمگذاری خود را در آب انجام می دهند. همچنین مراحل تخم و لاروی را نیز در آب می گذرانند و فقط در مرحله بلوغ می توانند بدون وجود رطوبت زنده بمانند.
170 روز پیش ارسال پاسخبه همین دلیل پس از باران، مناطق زیادی، شرایط مستعدی برای تخمگذاری پشهها دارند.
پشه ها در هر بار تخمگذاری بیشتر از صدها تخم تولید می کنند که پس از مدت کوتاهی به بلوغ می رسند. به همین دلیل پس از بارندگی جمعیت پشه ها افزایش می یابد.